Sådan opdateres et NETGEAR-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opdatering af dit Netgear-modem.

1.

Find din Netgears Modems produktbeskrivelse; dette vil være på bagsiden af ​​enheden eller på bundpanelet. beskrivelse vil læse noget som 'NETGEAR Wireless-G Router WGR614v9.'

2.

Brug enhedens produktbeskrivelse og find dit modelnummer. Hvis din produktbeskrivelse er 'NETGEAR Wireless-G Router WGR614v9', vil dit modelnummer være 'WGR614v9'.

3.

Åbn din webbrowser og indtast din adresselinje webside http://kb.netgear.com/app/products/list.

4.

Vælg den type Netgear-modem, du har, uanset om det er trådløst eller kablet enhed og klik for at fortsætte til næste supportside.

5.

Find dit modelnummer fra listen, der leveres af Netgear support, og klik en gang for at fortsætte. Dette vil så tage dig til din routerens hjemmeside, hvor den vil få fakta og brugervejledninger.

6.

Find 'Produkt Hurtige Links' og under den klikker du på den fremhævede ordlyd, der starter 'Seneste firmwareversion. .. 'Dette vil være den nyeste driver opdatering til dit Netgear Modem.

7.

Klik på download filen og højreklik for at gemme den nyeste driver. Netgear drivere er forskellige globalt, så download kun den fil, der er korrekt for din region.

8.

Åbn en ny webbrowser og indtast din adresselinje http://192.168.1.1, tryk på 'Indtast' på tastaturet.

Log ind på modemets startside ved at indtaste følgende logoplysninger. Brugernavn = admin og password = adgangskode

10.

Klik på overskriften 'Vedligeholdelse' og derefter 'Router Upgrade.'

11.

Klik på browse-knappen og find din for nylig gemt opdateret driver download og klik på 'Upload'.

12.

Vent, indtil modemet er fuldt genstartet, og tryk derefter på den lille forsænket knap, der er markeret 'reset' på bagsiden af ​​din modem og tillade det fuldt ud at genstarte igen.

Hvis dit Netgear-modem har forældede eller ødelagte drivere, kan dette skabe filfejl, hvilket medfører hardwarefejl og kommunikationsproblemer. Drivere er skræddersyede softwarestykker, der gør det muligt for Windows at kommunikere åbent med software og hardware for at holde dit system fuldt integreret og synkroniseret. Regelmæssigt opdatering af Netgear-modemdriverne forhindrer enhver sammenbrud i dens software, der kan forårsage tab af internetforbindelse. Opdatering giver dig større support og forhindrer et potentielt netværkssystemangreb fra en skadelig kilde udenfor.