Sådan overstyres NetGear Administrator Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 'Start' -knap. Klik på 'Internet Explorer' for at åbne en webbrowser. Du kan bruge Firefox eller Google Chrome til at få adgang til routerens indstillinger, hvis du foretrækker at bruge en anden browser.

2.

Tryk på nulstillingsknappen bag på din router og hold den i ca. 10 sekunder. Dette er en lille rød knap, der nulstiller din router s indstillinger, herunder administratoradgangskoden, hvis du holder den i flere sekunder.

3.

Tilbage til din Åbn browser og brug 'admin' til brugernavnet og '1234' som adgangskode. Dette logger dig ind på routeren. Du kan derefter nulstille og ændre administratoradgangskoden til en værdi, du kan huske.

Netgear-routeren, der bruges på dit netværk, giver dig mulighed for at tilsidesætte administratoradgangskoden. Du skal nulstille alle routerindstillinger for at gøre dette. Der er en knap på din router, der nulstiller administratoradgangskoden. Når du har nulstillet det til originalen, skal du ændre det til dit foretrukne kodeord. Dette er gavnligt, hvis du glemmer din konfigurerede administratoradgangskode og ikke kan få adgang til routerens indstillinger.