Symantec Endpoint Systemkrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Symantec Endpoint er en netværks- og systemsikringsløsning, der sælges af firmaet Symantec. Denne software giver administratorer mulighed for at kontrollere brugere adgang til software og enheder på et netværk. Endpoint fungerer også som et antivirusprogram og begrænser netværksadgang for at forhindre indtrængning af malware. Dette program understøtter flere platforme og er tilgængelig på Windows, Max OS X og Linux operativsystemer.

Klientkrav

Symantec Endpoint Client-versionen har minimum softwarekrav, der omfatter de operativsystemopgraderinger, der kræves for at køre den. Endpoint vil køre på de fleste versioner af Windows 2000 Server, Windows 2003 og Windows Server 2008. Endpoint er også kompatibel med Windows XP Professional og Embedded SP1 samt alle versioner af Windows Vista og Windows 7. Endpoint s klientversion er også tilgængelig for Mac OS X-versioner 10.4 til 10.6 og flere versioner af Linux. Versionerne af Linux, der tilbyder kompatibilitet med klienten, omfatter Red Hat Enterprise, Novell Open Enterprise Server, SuSE Linux Enterprise, VMWare ESX, Debian og Ubuntu.

Serverkrav

Serverstyringssoftwaren til Endpoint har mere restriktive operativsystemkrav end dens modpart på klientsiden. Endpoints administrationsserver er kompatibel med de fleste 32-bit versioner af Windows 2000 Server, Windows XP Professional (Service Pack 1 eller større), Windows Server 2003 og Windows Server 2008. Endpoint-styringsserveren er også kompatibel med de fleste 64-bit versioner af Win XP Professional (Service Pack 1 eller nyere), Wind ows Server 2003, Windows Essential Business Server 2008 og Windows Server 2008.

Konsolkrav

Endpoint Management Console har også minimums operativsystemkrav. For at bruge styringskonsolens computere med Endpoint skal der være en kompatibel 32-bit eller 64-bit version af Windows 2000 Server, Windows Server 2003 og Windows Server 2008. Endpoint er også kompatibelt med Windows XP Professional og Embedded SP1 og alle versioner af Windows Vista og Windows 7.

Hardwarekrav

Ingen af ​​de tre elementer i Symantec Endpoint-softwaren er kompatible med computere, der bruger en Itanium-processor. Alle tre versioner kræver mindst 1 gigabyte RAM, men anbefaler mindst 2 til 4 gigabyte (GB). Hver ledelseskomponent kræver 4 GB harddiskplads og yderligere 4 GB til serverdatabasen. Klientversionen af ​​Endpoint kræver dog kun 600 megabyte (MB) harddiskplads, der skal installeres, og 256 MB RAM, når den er installeret på Windows XP.