Testhastighedsprogram til internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Test af internetforbindelseshastighed arbejder ved at sende din computer en fil. Deres server overvåger download af denne fil. Nogle gange overvåger hastighedstest også uploadhastigheden for en forbindelse ved at have din computer sendt den pågældende fil tilbage til deres server. Efter overvågning af overførsler kan den vise statistikker.

Betydning

Selvom hovedforbindelsen til internetforbindelse hastighedsprøver er at sætte nysgerrigheden hos folk, der spekulerer på, hvordan deres forbindelse stabler op til resten, kan den give nyttige oplysninger om hvor godt en internetudbyder følger efter på båndbredde-løfter, og om en opgradering kan være en god ide.

Overvejelser

Det er en god ide at teste internetforbindelseshastigheder ved ikke-spidsbelastningstider, og mens der ikke er adgang til netværket er allerede forekommende. En anden computer eller applikation, der bruger din forbindelses båndbredde, vil sænke dens ydeevne i testen. Det kan også være en god ide at køre flere internetforbindelser hastighedstest for at indsamle flere data for et mere præcist resultat. Prøv CNET s Bandwidth Meter, AuditMyPCs Internet Speed ​​Test og SpeedTest.net. Testsoftware til internetforbindelse er en funktion, som hostes af mange servere, der gør det muligt for computerbrugere at teste downloadhastigheden eller båndbredden af ​​deres internetforbindelser. Faktiske hastigheder kan være meget lavere end det, der udbydes af en internetudbyder.