Wireless Computer Checklist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Når det kommer til trådløst internetnetværk, er der flere faldgruber, der kan undgås ved at observere en simpel tjekliste under installation og opsætning. Fix potentielle problemer uden at skulle afinstallere programmer eller købe ekstra hardware ved at sørge for at have det rigtige udstyr til dit rum og den rigtige software til dit operativsystem.

Signalstyrke

Den trådløse router, du bruger, skal vælges i henhold til til hvor stor din plads er og hvor mange historier. Før du køber en trådløs router, skal du kontakte fabrikanten for at se, om det vil distribuere et signal til hver computer i dit rum tilstrækkeligt. Når du har den rigtige router, skal du placere den på en central placering for den bedste signalfordeling.

Sikkerhed

Selv det bedste trådløse computernetværk kan mislykkes, hvis det er inficeret med en virus. Sørg for, at dit trådløse netværk forbliver beskyttet og fuldt funktionelt ved at følge en trepunkts sikkerhedskontroliste. Opret først et brugernavn og en adgangskode, der er meget sikker ved at bruge både øverste og nederste tilfælde og mindst et numerisk symbol. For det andet, krypter dine fjernforbindelser, så ingen 'router orme' kan inficere dit system. For det tredje skal du installere et stærkt antivirusprogram eller en firewall og regelmæssigt 'rense' dit system ved hjælp af et registreringsprogram.

Adaptere

Mange nye computere har indbyggede trådløse netværkskort, der forbinder dig med din trådløse router . Men ældre computermodeller kan kræve, at du manuelt installerer en trådløs netværksadapter, før de kan bruge det trådløse signal i dit hjem eller kontor. En USB trådløs netværksadapter fungerer perfekt til både bærbare computere og pc'er fra stort set alle mærker og modeller med en USB-port. Hvis det er muligt, køb et trådløst netværkskort fra den samme producent, der lavede din trådløse router, for at minimere kommunikationsproblemer mellem de to.