Hvad betyder det at pinge nogen online?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Teknisk betydning

Ping-kommandoen er en netværkskommando på de fleste operativsystemer, der sender en pakke fra en netværksplacering eller Internet Protocol (IP) -adresse til en anden. Ping-kommandoen kan enten udføres fra kommandolinjen eller fra visse GUI-baserede netværksanalyseværktøjer.

Techncal Uses

Ud over at tjekke netværksforbindelse mellem to IP-adresser, kan ping-kommandoen kontrollere netværket lag mellem to computere eller servere. Efter at have udført ping-kommandoen, svarer serveren med en pakke. Ping-kommandoen beregner mængden af ​​tid mellem den sendte pakke og det modtagne svar. Forsinkelsesresultatet vises i millisekunder.

Brugsanvendelser

Netværksbrugen af ​​ping-kommandoen er oversat til en oversættelse af udtrykket. At 'ping' er at kontrollere, om nogen er til stede via instant messaging, telefon eller anden metode. I nogle tilfælde kan langsigtede netværksmæssige tekniske termer blive integreret i det sprog, hvor betydningerne går ud over det oprindelige udtryk. Udtrykket 'ping' er en, der har gjort hoppet fra kommandolinjen til almindeligt brug.