Hvordan man tester for datakendskab

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Test din viden på computere og internet på All the Tests hjemmeside. Test tilgængelige fra september 2010 inkluderer Introduktion til Computere, Computerhistorie, Webdesign og Computer Knowledge Quiz. De har op til syv sider af quizzer og tests.

2.

Prøv webstedet Femte Dimension. De har to tests i september 2010: Computer Merit Badge Test og Computer Knowledge Quiz. Begge disse vurderinger tester eleverne om deres viden og forståelse af computere.

3.

Besøg Easy Learning på websiden, hvis du er nybegynder. De har enkle spørgsmål for dig at svare. Når du har svaret på spørgsmålene, vil testen afsløre din score.

4.

For mere erfarne brugere tilbyder et websted, der hedder Notpron, et stadigt vanskelig computer viden spil. Du skal stole på din computer viden for at passere gennem niveauerne og avancere gennem spillet. Spillet har mere end 100 niveauer, og bliver sværere for hver enkelt.

5.

WizIQ-webstedet tilbyder en 50-spørges multiple-choice computer viden quiz. Vælg det korrekte svar for hvert spørgsmål. Forkerte svar giver dig ikke en negativ score. Klik på 'Afslut test' for at se din score.

Tips og advarsler

  • Udvid din viden om computere ved at tage computerundervisning på et online college eller på en samfund college. Du har også mulighed for at tage gratis computer træningskurser online.
  • Dem, der er interesseret i computere, ønsker måske at teste deres computer viden. Brugere har mulighed for at tage disse test gratis på internettet. Disse test giver straks brugerne resultaterne til den test, de tager. Testene kan variere afhængigt af typen af ​​spørgsmål, som testene spørger. Emner kan omfatte programmering, software og grundlæggende computer viden. Disse tests er ideelle til dem, der ønsker at have en karriere i computere, eller dem, der ønsker at udvide deres viden i computere.