Sådan Reset en Linksys Telefon Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en telefon til 'PHONE 1' på de to telefonporte på Linksys-telefonadapteren.

2.

Tilslut 'ETHERNET' -porten på Linksys-adapteren til en ekstra Ethernet-port på dit kabelmodem ved hjælp af et Ethernet-kabel.

3.

Dial '**** 73738 #' fra telefonen koblet til Linksys-adapteren og ring '8995523 #' eller '7756112 #' eller '5465866 #' eller '50274537 #' eller '78196365 #' når du bliver bedt om at få adgangskode.

4.

< p> Tryk på '1' og derefter '#' på tastaturet for at nulstille Linksys-telefonadapteren til standard fabriksindstillinger. Hæng telefonen op.

Tips og advarsler

  • Hvis ovenstående procedure ikke lykkes, skal du gentage processen ved at afbryde telefonadapteren fra internettet.
  • Telefon adaptere, der leveres af Linksys, kan bruges med VOIP (voice over Internet-telefon) tjenester til at forbinde op til to telefonlinjer via højhastigheds bredbåndsforbindelse. Dette giver brugerne fleksibilitet til at bruge deres telefontjeneste fra hvor som helst i verden, hvor der er en bredbåndsforbindelse. Det kan være nødvendigt at genoprette Linksys-telefonadapteren til standard fabriksindstillinger, hvis en bruger ikke kan huske sit password eller for at nulstille indstillingerne. Dette kan gøres ved at nulstille telefonadapteren.