Sådan finder du en deaktiveret SSID Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kismet til Linux

1.

Download og installer det gratis open-source program Kismet fra Kismetwireless.net

2.

Kompilér softwaren ved hjælp af kommandoen 'make'. Kør Kismet. Vælg 'ja', når du bliver bedt om at starte Kismet-serveren.

3.

Tilføj dine trådløse kort, når du bliver bedt om at tilføje en capture-grænseflade. I de fleste tilfælde registrerer Kismet automatisk dit trådløse kort.

4.

Kismet-grænsefladen viser en liste over listenetværk, herunder dem med et deaktiveret SSID. Netværksoplysninger, der er synlige i listen, omfatter krypteringstype, signalstyrke og trafikaktivitet.

5.

Vælg et trådløst adgangspunkt for at se flere detaljer i venstre rude i Kismet-grænsefladen,

6.

Brug de avancerede indstillinger i din trådløse styringssoftware til at tilføje navnet på SSID'er, der er angivet i Kismet.

InSSIDer til Windows Vista og XP

1.

Hent og installer det gratis open source-program inSSIDer fra Metageek.net.

p> 2.

Start inSSIDer. Vælg din trådløse adapter fra rullemenuen ud for knappen 'Start scanning' øverst på programskærmen.

3.

Klik på 'Start scanning'. Skærmen viser en liste over trådløse adgangspunkter, der er komplette med egenskaber som MAC-adresser, routerleverandørnavne, offentlige og skjulte SSID'er, kanaler, netværkstyper og netværkshastighed. Det vil også vise styrken af ​​adgangspunkter, så du kan bestemme det stærkeste netværk.

4.

Filtrer listen over netværk ved at klikke på kolonnens navn på egenskaberne. Hvis du f.eks. Vil filtrere efter kanaler, skal du klikke på ordet 'Channel' i den kolonne.

5.

Tilføj SSID-oplysninger til din trådløse styrings software s liste over netværk ved hjælp af indstillingerne for forhåndsindstillinger.

IStumbler til Mac OS

1.

Download og installer det gratis, open source-program iStumbler. Kør programmet. < /p>

2.

Sæt dine præferencer til at opdage trådløse netværk. Hvis du vil have din computers AirPort til automatisk at registrere alle trådløse netværk, skal du vælge 'Auto-Select Best Network.'

3.

Kontroller ikke 'Ignorer Ad-hoc Networks', hvis du vil software til at registrere deaktiverede SSID'er. Luk præferencevinduet.

4.

Vælg AirPort i hoved iStumbler-vinduet. En liste over netværk med detaljer som signalstyrke, støjniveau, routerleverandørnavn og kanal vises.

5.

Tilføj SSID'er, der ikke vises i din AirPort-softwareliste. Klik på AirPort-ikonet øverst på computerskærmen, og vælg 'Join Other Network.' Tilføj SSID-detaljerne i de relevante felter.

Trådløse computernetværk identificeres af et offentligt navn kaldet en service sæt identifikator (SSID). SSID'et sendes inden for netværket, så internetbrugere kan vælge det med deres trådløse styringssoftware. Nogle hjemme- og virksomhedsnetværksadministratorer deaktiverer offentlig udsendelse af netværksnavne. I disse tilfælde kan du bruge software til at registrere skjulte SSID'er, der ikke vises på listen over netværk i din trådløse styringssoftware.