Sådan hentes store filer hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Torrent og hardwareindstillinger

1.

Se i dit torrentprogram, hvis du bruger en, for at se, om der er en indstilling i indstillingerne for at begrænse indgående data. Torrent-programmer er ikke-oprindelige programmer, der samler dele af filer fra andre computerbrugere for at oprette en komplet fil til dig. Nogle torrent-programmer sætter grænsen ret lavt som standard, fordi torrentprogrammet tillader nogle af din båndbredde at sende dele af filer, du måtte have på din computer, til andre mennesker, der bruger programmet. Indstil grænsen højere hvis det er muligt.

2.

Krypter de udgående pakker i dine torrent-programmer. Hvis din internetudbyder opdager, at du downloader store mængder data, kan det smitte din tjeneste for at begrænse downloadhastigheden. Krypteringen holder internetudbyderen ude af stand til at opdage, hvad du downloader ved hjælp af torrentprogrammet. For at kryptere skal du finde indstillingen 'Krypter udgående datapakker' i dit torrentprograms indstillinger og vælge det. Placeringen af ​​disse præferencer vil være lidt anderledes for hvert program, baseret på grænsefladen, men det skal være titlen klart nok til, at du kan genkende muligheden.

3.

Stop andre Brugere på dit netværk fra at downloade eller bruge din forbindelse under download af filer. Andre brugere vil stjæle båndbredde fra dig. Du kan simpelthen bede dem om ikke at downloade, eller du kan bruge et program som Netlimiter til at smøre hver routerport, så de andre personer på dit netværk får mindre båndbredde end dig.

Fremskynde med GetRight < /h4>

1.

Download GetRight Download Management Software (se Ressourcer for link). Du kan downloade prøveversionen gratis. Hvis du kan lide softwaren, køber du den fulde version for $20. Klik på filen GetRight.exe, og følg vejledningen for at installere softwaren. Klik gennem GetRight New User Wizard for at konfigurere programmet og vælg hvilke browsere du vil associere med softwaren. Genstart din browser.

2.

Kopier webadressen til

Få GetRight-grænsefladen til toppen af ​​dine løbende programmer. Tryk på Ctrl + N, når du har fundet en fil online, du vil have at downloade hurtigt. Indsæt webadressens URL med din fil i dialogboksen Indtast URL. Vælg afkrydsningsfeltet 'Søg for at finde filspejle', hvis du vil have GetRight til at finde andre websteder med samme fil for en endnu hurtigere download. < /p>

4.

Klik på 'OK'.

5.

Vælg den placering på din computer, hvor du vil have GetRight til at lægge den downloadede fil i dialogboksen 'Gem som', der vises. Navngiv din fil, vælg en filtype og angiv prioritetsniveauet for download. Vælg eller fravælg 'Søg for at finde filspejle' og 'Åbn denne fil når du er færdig' som ønskede og klik på 'Gem'.

Tips og advarsler

  • GetRight er blot et af mange programmer, der kan styre dine downloads. Den generelle proces med disse programmer - identifikation af en url og valg / lagring af ønskede filer - er normalt det samme i disse programmer, uanset hvilken du vælger, selv om grænsefladen kan være lidt anderledes. Andre at prøve er Down Them All og Orbit Downloader.
  • GetRight giver dig mulighed for at downloade flere filer fra et websted ad gangen. På denne måde behøver du ikke at starte hver download separat. For at gøre dette skal du klikke på menuen 'Værktøjer' og vælge 'GetRight Browser.' Indtast webadressen til webstedet med dine filer i URL-linjen. Klik på den grønne pileknap ved siden af ​​URL-linjen. GetRight vil give dig en liste over alle tilgængelige filer til download på denne webadresse. Du kan derefter gennemse resultaterne og bruge museklik plus Ctrl for at vælge flere filer. Se Referencer for avancerede indstillinger og instruktioner om segmentering af downloads for endnu hurtigere resultater.
  • Nogle typer af digitale filer, såsom videofiler af høj kvalitet, bliver meget store, hvis den person, der opretter filen, ikke gør eller kan tage skridt til at komprimere eller zip filen. Dette gør det vanskeligt at downloade filerne, fordi det tager lang tid at fildataene bevæger sig over netværksforbindelsen. Hvis du ændrer indstillingerne på nogle af dine netværkshardware, justerer indstillinger for torrentprogrammer og brug af downloadhåndteringsprogrammer, kan det haste at downloade store filer.