Sådan kører du PowerPoint i SharePoint

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til virksomhedens intranet via en webbrowser.

2.

Gå til afdelingsstedet for dit ønskede PowerPoint-dokument på SharePoint. (Bemærk, at placeringen af ​​Microsoft Office-filer af nogen art varierer afhængigt af organisationens SharePoint-konfiguration.)

3.

Klik på linket, der indeholder dokumentet. PowerPoint Dokumentet åbnes i SharePoint.

Tips og advarsler

  • Afhængigt af, hvordan præsentationen blev offentliggjort til SharePoint og administrationen af ​​din organisations SharePoint-websted, PowerPoint-præsentationen kan kun give et begrænset antal kontroller fra SharePoint. Hvis du vil sikre, at dokumentet åbnes i PowerPoint med et komplet sæt af kontroller, skal du højreklikke på dokumentet, gemme det lokalt på din computer og åbne dokumentet ved hjælp af PowerPoint.
  • SharePoints webbaserede dokumentoplagrings- og samarbejdssystem leveret af Microsoft strømlinerer virksomhedskommunikation til mange virksomheder. Populær hos både små og store virksomheder, SharePoint har en back-end tilgængelig via Windows Stifinder, hvor brugere kan uploade, gemme og tjekke Microsoft Office filer (og andre filtyper) samt en web-grænseflade til fronten, hvorigennem du kan navigere i disse dokumenter. Så længe du har en internetforbindelse, en webbrowser og adgang til virksomhedens netværk, kan du få adgang til ethvert dokument, der er gemt til SharePoint, herunder PowerPoint-præsentationer. Hvis du er på vej og skal køre en præsentation hurtigt eller uden en lokal installation af PowerPoint, skal du køre præsentationen via den webbaserede SharePoint-grænseflade.