Sådan laver du en Range Booster ud af en gammel trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din gamle router direkte til din computer med et Cat5 Ethernet-kabel. Tilslut kablet til LAN port 1 på bagsiden af ​​routeren. Slut den anden ende til Ethernet-porten på din computer. Dette skaber forbindelse til routeren og forhindrer computeren i at få adgang til den nye routers GUI ved et uheld.

2.

Find IP-adressen til din computer. til 'Start' 'Kør' og skriv derefter 'ipconfig'. Tallet ved siden af ​​'Default Gateway' er routerens IP-adresse.

3.

Skriv IP adresse i en webbrowser. Indtast i loginoplysningerne (adgangskode og brugernavn.) Referencerne afhænger af routerens mærke og model. Hvis du ikke kender standardoplysningerne, skal du få adgang til RouterPasswords.com for en liste over brugernavne og adgangskoder til populære trådløse routere.

4.

Sluk for DHCP-serveren. DHCP-serveren tildeler IP-adresser til hvert enkelt udstyr på dit netværk. Hovedrouteren håndterer dette, en rækkevidde ikke gør det.

5.

Skift SSID'en (navnet på routeren) for at matche navnet på din hovedrouter.

6.

Skift de trådløse sikkerhedsindstillinger for at matche indstillingerne på hovedrouteren. Sikkerhedstypen og adgangskoden skal stemme overens.

7.

Skift routers IP-adresse, hvis hovedrouteren er samme mærke. Duplicate IP-adresser forårsager konflikter på et netværk. den til '192.168.1.1'. Hvis hovedrouteren ikke er den samme som den gamle router, kan du springe over dette trin.

8.

Klik på 'Gem indstillinger' for at opdater routeren.

Fjern ethernetkablet fra den gamle router og computeren. Sæt Ethernet-kablet i WAN-porten på den gamle router, og tilslut derefter den anden ende ind i en LAN-port på hovedrouteren. Placer den gamle router inden for 60 fod af hovedrouteren for at muliggøre en lille overlapning af det trådløse netværk.

Med tempoet i internetteknologien er det sandsynligt, at du har en gammel router begravet i skabet. Du kan bruge den gamle router som en udvidelsesforlænger til din nuværende router for at forbedre dækningsområdet i dit hjem eller kontor. Med nogle få ændringer På routers GUI (Graphic User Interface) kan du tilslutte din gamle router til den nye og få adgang til internettet i din kælder, loft eller endda udenfor.