Sådan slutter du en Westell 2200 til en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktiver brofunktion

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Westell-modemet, og sæt den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

2.

Åbn en webbrowser og skriv 'startmodem' i webadresselinjen. Internet Explorer 7 er uforenelig med modemets web-interface. Brug en nyere version eller en anden webbrowser helt, såsom Firefox eller Safari.

3.

Klik på 'Update Device' -knappen. Klik på knappen 'Update software from server'. Modemet downloader derefter den nyeste version af softwaren, installerer det og genstarter modemet. Vent 2 minutter, mens modemet genopretter sin internetforbindelse.

4.

Sluk for computeren og tag strømforsyningen fra modemet ud. Træk Ethernet-kablet ud af din computer. Vent 30 sekunder, og sæt derefter modemets strømforsyning tilbage. Hold 'Reset' knappen på modemets bagside i 10 sekunder, og sæt derefter Ethernet-kablet i computeren igen og tænd computeren.

5.

Åbn et webbrowservindue og indtast 'startmodem' i webadressefeltet, og klik derefter på knappen 'Expert Mode' og bekræft, at du vil indtaste ekspertindstilling. Klik på 'Konfigurer' i menulinjen og derefter vælge 'Forbindelse' i undermenuen, der dukker op. Åbn rullemenuen 'Protocol' og vælg 'Bridged Ethernet.' Klik på 'Gem og genstart forbindelsen.' Dette genstarter Westell modem igen.

6.

Sluk computeren og modemet igen. Afbryd Ethernet-kablet fra modemet og sæt det i en af ​​de trådløse routers nummererede Ethernet-porte. De nummererede Ethernet-porte er generelt grupperet væk fra internettet eller WAN-porten.

Konfiguration af en Linksys-router

1.

Åbn et webbrowservindue og indtast '192.168.1.1' i webadresselinjen. Hvis du bruger en D-link-router, skal du springe til sektion 3. Indtast brugernavn og adgangskode til administratorens konto på routeren. For Linksys routere skal du forlade brugernavnet tomt og indtaste 'admin' som adgangskode.

2.

Hvis du bruger en Linksys-router, skal du klikke på fanen 'Setup' på øverst i vinduet og vælg 'PPPoE' i rullemenuen ved siden af ​​'WAN Connection Type.'

3.

Indtast dit BellSouth brugernavn og adgangskode i boksen nedenfor rullegardinmenuen. Klik på 'Keep Alive' radialknappen og indtast '180' i boksen 'Genopkaldstid' på samme linje. Hvis din router har en 'MTU' -indstilling, skal du aktivere den og indtaste '1492' i 'Size' -feltet.

4.

Klik på 'Anvend' og derefter 'Fortsæt' for at gemme dine indstillinger og genstart modemet. Gå til sektion 4 for at fortsætte.

Konfiguration af en D-link-router

1.

Åbn et webbrowservindue og indtast '192.168.0.1' i adresselinjen. 'admin' brugernavn, og lad adgangskode feltet tomt. Klik på 'Run Wizard', efter du logger ind.

2.

Vælg 'PPPoE' Connection Type 'skærmen, og klik derefter på' N

3. Indtast dit BellSouth brugernavn og adgangskode i de relevante felter på det følgende skærmbillede, og klik derefter på 'Næste'.

4.

Klik på 'Genstart' og derefter 'Luk' for at gemme og anvende dine ændringer.

Kom i kontakt

1.

Sluk din computer, trådløs router og Westell 2200 modem. Afbryd Ethernet-kablet fra din computer og router. Slut den ene ende til Ethernet-kablet på Westell-modemet. Tilslut den anden ende til 'WAN' eller 'Internet' -porten på den trådløse router.

2.

Tænd modemet igen og vent i 2 minutter, mens internetforbindelsen er genetableret. Tænd din router, og tænd derefter din computer.

3.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse i nederste højre hjørne af skærmen og vælg det trådløse netværk, der oprettes af din trådløse router. Standard trådløst netværk navn til Linksys routere er 'linksys', mens standardnavnet for D-link netværk er 'dlink.' Din bærbare computer er nu trådløst forbundet til dit Westell-modem.

Westell 2200 DSL modemet er konfigureret til brug med en BellSouth FastAccess DSL internetforbindelse, og den har ikke indbygget trådløs kapacitet. Hvis du vil oprette forbindelse til det trådløst, skal du sætte det op med en trådløs netværksrouter. Fordi den blev designet med et enkelt formål, er det ikke konfigureret til nem brug med netværks routere og andre enheder. Her er hvad du skal gøre for at oprette forbindelse til en trådløs router og få adgang til den med en trådløs bærbar computer.