Sådan tilsluttes et kabelmodem til en Adsl Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til computerens Ethernet-adapter. Tilslut den anden ende af dette kabel til port 2 på routeren.

2.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til 'Computer' -porten på kabelmodemet. Tilslut den anden ende af dette kabel til porten 'WLAN,' 'Ethernet' eller 'Uplink' på routeren.

3.

Tænd computeren og åbn en webbrowser vindue. Indtast en almindelig webadresse (f.eks. Yahoo.com eller msn.com) i browserens søgefelt og tryk på 'Enter.' Webstedet skal vises inden for 60 sekunder, hvis det ikke gør det, skal du kontrollere Ethernet-kablerne for at sikre, at de er tilsluttet tæt.

Et kabelmodem er en bredbåndsinternetenhed, der oversætter data fra kabelnettet til data, som computernetværk kan forstå. Et kabel-internetmodem (som dets DSL Internet og satellit-internet-modparter) kan bruges sammen med en trådløs router. Mange trådløse routere blev solgt som 'DSL routere' i fortiden; Men da trådløse routere alle skal oprette forbindelse til en Ethernet-port på et bredbåndsmodem, kan en såkaldt DSL-router også bruges til andre former for bredbåndsinternet.