Vil RG6 bære et digitalt signal?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Ifølge Blue Jeans Cable har udtrykket 'RG-6' sine rødder i en gammel forældet militær ydeevne specifikation kaldet 'Radio Guide.' Suffiksnummeret ('6') er et vilkårlig nummer uden særlig betydning.

Typer

RG-6-kablet findes i tre grundlæggende typer: Almindelig RG-6-kabling bruges til udvendig eller indvendig kabelføring. 'Oversvømmet' kabel er designet til brug i undergrundsrør eller en direkte begravet installation, og indeholder yderligere vandtætning. 'Messenger' RG-6-kablet indeholder nogle ekstra vandtætning plus en integreret ståltråd, der giver styrke, så kablet kan bruges til at håndtere den spænding, der skal placeres på ledningen, der er spændt fra en værktøjspole til et hus i et boligdråbe scenario .

Betydning

Ifølge ABC-kabler plejede RG-59-koaksialkablet at være standardkablerne til kabel-tv-kørsler. RG-59-håndtag analog kabel-tv signaler fint, men er ikke beregnet til den båndbredde, som digitale satellit-tv-signaler kræver. For satellit-tv kræver specifikationen RG-6-kabling. RG-6-kabel er standardtypen af ​​kabel, som anvendes til at bære både analoge og digitale signaler fra 2010. Det kan f.eks. Bære et digitalt kabel-tv eller satellit-tv-signal fra CATV-hovedet eller parabolantenne til set-top boks.