Hvad er nogle gode måder at udskrive fra en bærbar computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  At have en bærbar computer og være i stand til at tage det med dig er fantastisk, indtil det kommer tid til at udskrive. Tænk på din printer og dit netværk er lige så vigtigt som din bærbare computer. Har det trådløse, Bluetooth eller netværksfunktioner? Har den en USB-port? Dette er alle faktorer, du bør overveje med din printer. Selvom mange websteder tilbyder webbaseret udskrivning, er det sårbart over for angreb på din sikkerhed.

Trådløs udskrivning

Slut et printerkabel til printeren, så den anden ende er tilgængelig, så du kan tilslutte den bærbare computer, når du vil at udskrive. Sørg for at bruge den samme USB-port hver gang for at undgå problemer. Nogle systemer vil oprette nye udskriftsporte for hver USB-port, hvis du tilslutter forskellige porte hver gang, hvilket kan føre til printerkonflikter.

Trådløs udskrivning

En trådløs printer under normale omstændigheder er den nemmeste måde at udskrive fra din bærbare computer. Opsætning er udført på din bærbare computer, når du installerer printerdriverne fra disken eller web. Din bærbare computer vil kommunikere direkte med din printer, så længe den er inden for rækkevidde.

Bluetooth-udskrivning

Mange printere er udstyret med Bluetooth-teknologi, som virker som trådløs. Tegningen tilbage til Bluetooth er, medmindre du bruger et klasse 1 system, vil dit interval være 30 fod eller mindre. Hvis din printer ikke er udstyret med bluetooth, kan du købe en USB bluetooth adapter. Slut den til din printerens USB-port, og vælg Bluetooth-udskrivning på din bærbare computer.

Netværksudskrivning

Hvis printeren er konfigureret på netværket som netværksprinter, skal du vælge netværk, når du konfigurerer printeren på din bærbare computer. trykning. Det vil derefter bede dig om din bærbare computers netværksnavn for at konfigurere printeren sikkert.

Shared Printer Printing

Hvis du har en printer på netværket, der er konfigureret til en computer på netværket, kan du brug det som din printer. På computeren ved hjælp af printeren skal du indstille printeren til delt adgang. På din bærbare computer skal du tilføje en ny printer fra netværket, og den finder printeren og installerer de korrekte drivere til den. Ulempen ved denne metode er computeren med printeren nødt til at være tændt for at udskrive fra din bærbare computer.

Trådløs printernetkort

Når alt andet fejler, kan du bruge en dedikeret trådløs printserver. Dette kræver en smule opsætning. har en ældre printer, der ikke har trådløse funktioner uden andre computere til at koble til, kan stadig blive udskrevet fra din trådløse bærbar computer. Du skal købe et trådløst netværk printerserver / router. Slut printeren til routeren, og det virker som om din printer er konfigureret på en dedikeret printerserver ver.