Linksys WMP-11 V2.7 Systemkrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Linksys WMP-11 v2.7 er et PCI netværkskort til stationære computere, der ikke har den nødvendige hardware til forbindelse til Wi-Fi-netværk. I stedet for at forbinde til en udvendig USB-port, sidder WMP-11 inde i computeren. Dette giver en række fordele, især for ældre computere, der mangler USB 2.0-porte. Fordi WMP-11 er en add-on-komponent, skal du sikre dig, at din pc opfylder enhedens systemkrav.

CPU og hukommelse

Linksys WMP-11 har brug for en 200 MHz eller hurtigere CPU til at fungere Derudover skal din computer have mindst 64 MB RAM. De fleste computere opfylder begge disse krav.

Operativsystem

Ifølge Linksys er WMP-11 kompatibel med Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000 og Windows XP. Selvom du kan konfigurere tidligere versioner af dette trådløse kort til at fungere med Linux, er der ingen Linux-drivere til 2.7-versionen.

Optisk drev og bundkort

Din computer skal have en cd -ROM-drev for at installere de nødvendige drivere og software til netværkskortet. Du har også brug for en gratis PCI-stik på dit bundkort, så WMP-11 kan oprette forbindelse til.