Sådan deaktiveres JavaScript på Pocket PC 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Microsoft TechNet-webstedet med din stationære pc eller bærbare pc til Internet Explorer Power Toy-værktøj til Pocket PC'er.

Klik på linket 'Download nu' nu for at downloade programmet til din computer.

3.

p> Fastgør USB-porten til Pocket PC-holderen i en USB-port på din computer, og sæt din Pocket PC i holderen.

4.

Klik på 'Kør' på dialogboksen boks, når programmet er færdigt med at downloade. Dette vil installere programmet på din telefon, så du kan ændre Internet JavaScript-indstillinger.

5.

Fjern din telefon fra vuggen, når installationen er fuldført.

p> 6.

Tryk på knappen 'OK' på din Pocket PC med din finger eller en stylus, og tryk derefter på knappen 'Start'.

7.

p> Vælg 'Programmer' i menuen, der vises, og vælg derefter 'Internet Explorer Tools' øverst på skærmen. En drop-down menu vises.

Tryk på indstillingen for 'JScript' med din finger eller penn og tryk på 'Aktiver JavaScript'.

Tryk på 'OK' nederst i vinduet for at gemme ændringen. Afslut alle vinduer. JavaScript vil nu blive aktiveret, når du surfer på internettet.

En Pocket PC er en nyttig måde at forbinde og få arbejde på, når du ikke har adgang til en bærbar pc eller stationær pc. Selvom det er praktisk og nyttigt til mange opgaver, er Pocket PC'en ikke i stand til at gøre alt, hvad en pc kan gøre uden nogle tweaking, som f.eks. Aktivering af JavaScript til bestemte websites. Du kan dog få adgang til JavaScript-websteder og ændre internetindstillinger, hvis du downloader og installerer Microsofts Internet Explorer Power Toy.