Sådan får du adgang til et Linksys kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​Linksys-modemet. Tilslut den anden ende af kablet til 'Ethernet' -porten på bagsiden af ​​computeren. Dette skaber en sikker forbindelse mellem modemet og computeren.

2.

Åbn en Internet Explorer-side og indtast '192.168.1.1' i adressefeltet. Dette er standard IP-adressen, som Linksys bruger til modemer.

3.

Indtast 'admin' i brugernavn og adgangskodefelter på loginskærmen.

Tips og advarsler

  • Hvis standard IP-adressen eller standard brugernavn / adgangskode ikke virker, skal du sætte en nål i nulstillingshullet på modemets bagside i 10 sekunder.
  • Linksys er mest kendt for højt ratede, pålidelige trådløse routere. Men Linksys gør også modemer til DSL-brugere. Ligesom Linksys-routere er det muligt at få adgang til de indstillinger, der er gemt på dit Linksys-modem. Processen for adgang til indstillingerne på et Linksys-modem er næsten identisk med den proces, du bruger til at få adgang til routerindstillingerne. Ved at få adgang til modemindstillingerne kan du ændre de indstillinger, der oprindeligt blev installeret af din DSL Internet-udbyder.