Sådan opgraderes Cisco Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til Cisco-Linksys-supportwebstedet (se Ressourcer) og download den nyeste firmware til computerens skrivebord. Indtast dit modelnummer i søgefeltet for at finde softwaren. din nuværende firmwareversion fra rullemenuen og download derefter softwaren.

2.

Slut din Cisco router til din computer med et Cat5 Ethernet-kabel. Slut den ene ende af den kabel til en af ​​LAN-portene på routeren, og sæt derefter den anden ende i Ethernet-porten på computeren. En sikker forbindelse er nødvendig for at opdatere firmware.

3.

Indtast routers IP-adresse i Internet Explorer. Adressen er 192.168.0.1. Referencerroeradgangskoder (se Ressourcer) for en liste over Cisco router login brugernavne og adgangskoder for at få adgang til routerindstillingerne. Cisco bruger forskellige loginoplysninger for de fleste routermodeller.

4.

Gå til 'Administration' og derefter til 'Firmware Upgrade.'

5.

Klik på 'Gennemse' og find den fil, du downloadede fra Cisco-webstedet. Vælg 'Opgrader' for at fuldføre firmwareopgraderingen.

Da Cisco købte Linksys i 2003, fortsatte de med at fremstille Linksys-routere, men begyndte at mærke dem under Cisco-navnet. De forgrenede sig også og begyndte at designe deres egne hjemme-netværk routere. I dag kan du købe både Linksys og Cisco routere, og deres hjemmeside fusionerer og understøtter begge produktlinjer. Opgradering af firmware til Cisco branded routere er nøjagtig den samme som processen til opgradering af Linksys branded routere.