Sådan opretter du en dedikeret spilserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en computer med kraftig nok hardware til at behandle anmodningerne fra alle spillere på spilserveren. Kontroller server systemkravene for de spil, du vil have på din server for at få en god ide om hardwarekravene.

2.

Slut den dedikerede servercomputer direkte til din router eller modem . Forsøger at køre en server via en trådløs forbindelse resulterer i mere tilbagegang og langsommere ydeevne på grund af forskellen i trådløse og kablede overførselshastigheder.

3.

Læs din kontrakt fra din internet service Leverandør (ISP) for at sikre, at kørsel af en dedikeret spilserver er i deres vilkår og betingelser. Check for båndbreddehætter og båndbredde overage gebyrer.

4.

Installer serversoftwaren til spillet. Server software er normalt adskilt fra klienten og downloades typisk fra udviklerens hjemmeside. Nogle spil kan have serversoftwaren integreret med klientsoftwaren.

5.

Konfigurer server software til dine spilbehov. Konfigurationsindstillinger varierer afhængigt af hvilken type spil du kører. Fælles valgmuligheder omfatter maksimalt antal mennesker i et spil, administrative kontroller, anti-cheating-foranstaltninger, spilletid og kortpakker.

Hvis du har en stor gruppe venner, spilteam eller guild, der har brug for sin egen spilserver, kan det være at foretrække at indstille sig selv på en multiplayer-server eller forsøge at køre en server og spille spillet samtidig. Fordelene ved en dedikeret gaming server inkluderer at have admin kontrol over spillene for at undgå misbrug, skære ned lag tid og garantere slot tilgængelighed.