Sådan opretter du en trådløs NetWork

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Placer router i central placering

1.

Placer din trådløse router på en centraliseret placering. Placeringen af ​​din router i midten af ​​huset i stedet for i et hjørnerum vil i høj grad øge routernes rækkevidde.

2.

Slut computeren til den trådløse router via ethernetkabel. < /p>

3.

Opdater din webbrowser og skriv den følgende adresse uden citater: 'http://192.168.1.1'

4.

Klik på fanen 'Trådløs' i dit browsers netværkskontrolpanel. Afhængig af den trådløse router kan du muligvis vælge to gange to gange.

5.

Opret en 'adgangskode' i valgfeltet WEP eller WPA.

p> 6.

Vælg et 'SSID' eller privat navn til din netværksforbindelse. Forlad ikke dette navn som standard. Du bør også ikke navngive dit netværk noget, der relaterer til dit fysiske sted eller dit hjem.

7.

Vælg 'Apply' og 'Save' for at gennemføre dine indstillinger. Dit trådløse netværk er nu konfigureret til enhver trådløs enhed, du gerne vil bruge.

Tips og advarsler

  • Adgangskoder skal indeholde både bogstaver og tal for bedre sikkerhed .
  • Find din trådløse router i hjørnekontoret vil i høj grad reducere rækkevidden af ​​dit trådløse signal.
  • Oprettelse af et trådløst netværk i dit hjem eller kontor vil øge fleksibiliteten i dit kontorlayout. Du skal ikke længere bekymre dig om ethernetkabler i væggene og ledninger strækkes over gulvet. Trådløse netværk gør det muligt for brugere at flytte deres computere uden at bekymre sig om ledninger. Trådløse netværk er billige til opsætning og meget skalerbar i design.