Sådan opsættes ICS i Vista med en Sierra Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-patchkabel til hver af de to computere 'netværkskort, tilslut den anden ende af hvert patchkabel til to af de nummererede porte på et Ethernet-hub. Ethernet-patchkabel fra den ene computer til den anden.

2.

Klik på Windows Orb på Windows Vista-computeren, og klik derefter på 'Netværk'.

3.

Klik på 'Netværks- og delingscenter' øverst i vinduet 'Netværk'.

4.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser.' < /p>

5.

Right- klik på ikonet for din Sierra Wireless-forbindelse - normalt mærket '3G-tilslutning' - og vælg 'Egenskaber'.

6.

Klik på fanen 'Deling'.

7.

Marker afkrydsningsfeltet 'Tillad andre brugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse'. < /p>

8.

Klik på rullemenuen under 'Home Networking Connection' og vælg 'Local Area Connection.' Klik på 'OK'.

9.

Højreklik på ikonet for Sierra Wireless-forbindelsen, og klik derefter på 'Connect'. Du kan også ringe forbindelsen via softwaren fra din mobil internetudbyder. Hvis forbindelsen allerede er aktiveret, skal du frakoble og genoprette forbindelse.

10.

Forsøg at bruge internettet på den anden computer. Computeren skal nu kunne få online.

Tips og advarsler

  • Hvis du opretter Internet Connection Sharing og den computer, du forsøger at dele din Sierra Wireless-forbindelse med kan ikke gennemse, og du har en direkte kabelforbindelse mellem de to computere, skal du kontrollere, at du bruger et crossover-kabel. Et standard Ethernet-patchkabel fungerer ikke for en computer til computer-forbindelse.
  • I Windows er Internet Connection Sharing den funktion, der giver dig mulighed for at bruge en internetforbindelse med to forskellige computere uden at eje en router. Derudover giver ICS dig mulighed for at dele en forbindelse, der ikke fungerer sammen med de fleste routere, som en Sierra Wireless USB-mobilmodemforbindelse. Hvis du er i en situation, hvor din eneste måde at få online via en Sierra Wireless-forbindelse, kan du konfigurere ICS til at opdele forbindelsen mellem to computere.