Sådan opsættes Wireless i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet 'Start' i nederste venstre side af computerskærmen og vælg fanen 'Opret forbindelse til'. En liste over forskellige trådløse netværk inden for din computer vises.

2.

Dobbeltklik på navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til. Vent, da din computer forsøger at oprette en trådløs forbindelse. Indtast i den trådløse krypteringsnøgle, hvis du bliver bedt om at fuldføre forbindelsesprocessen.

3.

Åbn din Windows-computers webbrowser og prøv at få adgang til internettet. forbindelsen sikrer du, at din trådløse forbindelse fungerer korrekt.

4.

Højreklik på fanen 'Internetforbindelse', der findes i systembakken. Vælg 'Forbindelse' fanen øverst i menuen. Naviger til 'Connect automatisk, når dette netværk er i rækkevidde' og afkryds boksen til venstre for det. Tryk på 'OK' for at forlade menuen. Dette vil sætte din Windows-computer til din trådløst netværk, når du er inden for rækkevidde som standard og sparer dig processen med at skulle gøre det manuelt hver gang.

Windows-operativsystemet understøtter trådløst netværk, som giver dig mulighed for at nyde alle fordelene ved dit hjemmenetværk, f.eks. Adgang til internettet uden at være behæftet med kabler. Processen med at oprette funktionen Trådløs forbindelse i Windows er enkel, og snart kan du bruge internettet på din pc i dit hjem eller kontor uden brug af et Ethernet-kabel.