Sådan overfører du en ad hoc-netværksfil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på linket 'Connet til' under menuen 'Start'.

2.

Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk . '

3.

Vælg' Konfigurer et ad hoc-netværk (computer til computer) ', tryk på' Næste 'knappen og udfør installationsguiden for at oprette annoncen hoc forbindelse.

4.

Klik på linket 'Opret forbindelse til' under 'Start' -menuen på de andre computere, du vil oprette forbindelse til netværket, og vælg det nye ad hoc-netværk fra listen over tilgængelige netværk.

Klik på linket 'Opret forbindelse til' under menuen 'Start' og klik på linket 'Åbn netværk og delingscenter' i dialogen vindue.

6.

Rul ned, klik på pilen ved siden af ​​'Offentlig mappedeling' og aktiver deling for den offentlige mappe. Klik på 'Anvend' for at gemme ændringerne.

7.

Gentag de to foregående trin på hver af computere på netværket.

8.

Kopier de filer, du vil dele til den relevante mappe i mappen 'Offentlig'. Gå til mappen 'Offentlig' ved at klikke på linket 'Dokumenter' i menuen 'Start' og rulle ned i afsnittet 'Mapper' i den venstre navigationsrude.

9.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Netværk' for at få vist en liste over de computere, der er forbundet med ad hoc-netværket.

10.

Dobbeltklik på målcomputeren til Åbn deres delte mapper. Træk målfilen fra dens placering på din computer til den ønskede destination på målcomputeren.

Ad Hoc tillader brugere at oprette midlertidige netværksforbindelser mellem to computere. Denne type forbindelse er også kendt som en peer-to-peer eller computer til computer forbindelse. Dette system er hovedsageligt designet til trådløs adgang mellem to computere, der ikke allerede er på samme netværk eller domæne. Ad hoc-netværket oprettes ved hjælp af guiden til netværksforbindelse og forbliver aktivt, indtil alle computere logger af eller bevæger sig uden for det trådløse signal.