Sådan pakkes en zip-fil i PHP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en ny PHP-fil eller åben den eksisterende PHP-kode, du vil tilføje til i en tekstredigerer.

2.

Start en ny linje eller en del af PHP, hvis du bruger PHP i HTML. Sørg for at føje koden mellem PHP-taggerne 'u0026 lt;? Php' og '? u0026 Gt;'.

3.

Opret et nyt zip-objekt med '$zip = nye ZipArchive '. Tryk igen for at gå til næste linje.

4.

Tilføj linjen '$zip- u0026 gt; open (' your.zip ');' og erstat 'your.zip' med stien til den fil, du vil udpakke. Start en ny linje.

5.

Udpak zip-filen med '$zip- u0026 gt; extractTo (' din / dir / ');' og erstat katalogvej med din mappe. Tilføj en ny linje, og luk processen med '$zip- u0026 gt; close ();'.

6.

Gem PHP-filen og upload den til din webserver. Filstierne i koden, du lige skrev, er relative, så sørg for at sætte PHP-filen i den rigtige mappe. I dette tilfælde skal PHP-filen være i samme mappe som din zip-fil.

Tips og advarsler

  • Dokumentationen til PHP og zip-funktionerne give flere eksempler og vejledninger til at arbejde med zip-filer. PHP er meget alsidigt, og du kan finde arbejdseksempler til næsten alt hvad du behøver.
  • PHP er et stærkt sprog, der bruges af webservere over hele verden. Det kommer med et stort bibliotek med funktioner, der er i stand til næsten alt, hvad du måske har brug for. Et sæt funktioner giver udviklere mulighed for at oprette og udtrække zip-filer på deres servere. Hvis du ikke har shell adgang til din server, kan den eneste måde at udpakke en zip-fil være hos PHP. Kun nogle få linjer kode er nødvendige for at udtrække en ZIP-fil.