Sådan registreres et websted med spørgsmålet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret dit websted på internettet. Selv om dette trin kan synes at være indlysende, beder nogle mennesker om opførsler på Ask.com, før et websted går live. Dette er ikke muligt. Spørg bruger web crawlere, der kontinuerligt scour internet for websteder, både nye og gamle, for at holde sin database up-to-date. Spørg ikke længere, så du kan indsende din webadresse til registrering, så at få dit websted op, er den bedste måde at sikre dig, at du er indekseret.

2.

Indsend dit sitemap. Din hjemmeside skal have et sitemap, hvilket er dit indholds indholdsfortegnelse. Såfremt du sender det, skal du indsende sit sitemap til Ask.com. Opmuntrer dets crawler til at besøge dit websted. Besøg webstedet Ask.com ping og indsend dit sitemap (http : //submissions.ask.com/ping? sitemap = http\% 3A // www.the-URL-of-your-sitemap.xml). Før du indsætter dette link i din browser, skal du erstatte 'URL-of- dit sitemap 'med den faktiske webadresse til dit sitemap.

3.

Opret backlinks. En faktor, der bestemmer vigtigheden af ​​et websted og hvor højt det er placeret i en søgemaskine, er Antallet af andre hjemmesider, som mener, at dit websted er vigtigt ved at linke til det.Denne proces kaldes backlinking. Det tager normalt tid for en hjemmeside at etablere backlinks, men du kan hjælpe denne proces sammen ved at deltage i og deltage i relevante fora på populære websites og tilføjer webadressen på dit websted til din profil og underskrift, der vises, når du sender en besked. Hver gang du sender en besked med din URL i n underskriften skaber det et backlink. Vær dog opmærksom på, at dine backlinks er relevante for dit websted, eller denne taktik kan komme i brand igen, og nogle søgemaskiner kan sortliste dit websted som spam.

4.

Bliv sponsor af Ask.com notering. Hvis du er villig til at betale en lille sum for reklame, kan du deltage i Ask.coms sponsorerede linkprogram. For et gebyr kan du sikre, at dit websted er angivet i de første få resultater af en brugers søgning. Besøg http://sponsoredlistings.ask.com for mere information om, hvordan du bliver et sponsoreret websted.

Nu, hvor du har oprettet dit websted, er det tid til at få det bemærket. At blive opført i søgemaskiner som Ask.com er nok den vigtigste handling, du kan tage for at drive trafik til dit websted. Søgemaskiner bruger et simpelt program kendt som en 'crawler' for at udtrække nøgleinformation fra siderne på dit websted, så det kan indekseres i en søgbar database. Registrering af din hjemmeside med Ask giver besked om, at webcrawleren, at dit websted er klar til at blive indekseret, det er en simpel proces, der kan afsluttes om få minutter.