Problemer Installation af en Netgear Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Problemer med at få routerns IP-adresse

1.

Forny computerens IP-adresse fra din internetudbyder (ISP), hvis du ikke har adgang til internettet ved hjælp af din Netgear-router. Åbn din webbrowser og skriv 'http://www.routerlogin.net' i URL-feltet. Dette vil starte din Netgear router s indstillingsmenu.

2.

Vælg fanen 'Vedligeholdelse' øverst på skærmen og klik på 'Router Status'. Sluk begge dele dit kabelmodem og Netgear-router. Sørg for, at WAN-adressen er angivet som '0.0.0.0'. Vent ti minutter, så de to enheder kan nulstilles. Tænd for dit kabelmodem og vent på, at LED-lysene skinner på forsiden af enheden.

3.

Tænd for din Netgear-router. Dette gør det muligt for routeren at modtage din IP-adresse og giver dig adgang til internettet.

Router forbinder ikke til internettet.

1.

Sørg for, at Ethernet-kablet forbinder din Netgear-router med dit kabelmodem. Kontroller, at den ene ende af Ethernet-kablet er tilsluttet WAN af din Netgear-router, og at den anden ende af kablet er tilsluttet modemets LAN-port

2.

Sluk din Netgear-router og vent et øjeblik eller deromkring tænder routeren igen. Dette vil cykle enhedens strøm og shou ld løse eventuelle midlertidige problemer med routeren.

3.

Udfør en fabriksnulstilling på din router, hvis LED-lampene på forsiden af ​​apparatet fortsætter med at skinne, selv efter strømcyklusen . Find og tryk på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​routeren. Hold knappen nede i mindst ti sekunder, inden den frigives. Vent, da routeren nulstiller sig til standardindstillingerne. Åbn din computers webbrowser og besøg et websted for at kontrollere, at routeren fungerer korrekt.

Netgear routere tilbyder mulighed for at dele din højhastigheds internetforbindelse omkring dit hjem eller kontor. De fleste Netgear-routere, såsom WGR614, giver også mulighed for at oprette op til fire Ethernet-klare enheder. Du kan blive ramt af problemer, mens du prøver at installere din Netgear-router. Imidlertid kan mange af disse problemer rettes ved hjælp af en række fejlfindingsteknikker.