Sådan åbnes porte på en Netgear Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner til RP614, MR814, WGR101, WGR614, WGT624, WGT634U, WGU624, WGM124 eller WPN824

1.

Opret forbindelse til din router ved at indtaste routerens IP Internet Protocol) adresse i en browser og trykke på 'Enter'.

2.

Indtast routers brugernavn og adgangskode, og klik derefter på 'Port Forwarding' på venstre sidepanel .

Vælg den tjeneste eller det spil, du skal aktivere i rullemenuen, indtast din IP-adresse og klik på 'Tilføj server'. < /p>

4.

Hvis den service, du har brug for, ikke er angivet, skal du klikke på 'Tilføj tilpasset service.' Definer tjenesten ved at angive hvilke porte der gælder for det, og klik derefter på 'Anvend'. Gå tilbage til trin 3.

Instruktioner til DG834, DG834G, DG824M, FR114W, FM114P, FR114P, FR328S, FVL328, FVS328, FVS338, FVX538, FWAG114, FWG114P, FVM318 eller FVS318v1-3

< p> 1.

Opret forbindelse til din router ved at indtaste routerens IP-adresse (Internet Protocol) i en browser og trykke på 'Enter'.

2.

p> Indtast routers brugernavn og kodeord, og klik derefter på 'Sikkerhed' i hovedmenuen. Klik på 'Regler'. (På nogle routere kan dette findes under 'Avanceret' og derefter 'Porte'.)

3.

Klik på 'Tilføj indgående' eller 'Tilføj udgående' som passer din situation Vælg den tjeneste eller det spil, du aktiverer, fra rullemenuen. Vælg 'Tillad' i rullemenuen 'Handling'.

4.

Under 'Send til LAN-server', indtast IP-adressen på den lokale computer, der modtager eller sender Trafik. Under 'WAN User', indtast IP-adressen på den eksterne computer, eller vælg blot 'Any.' Forlad logføring ukontrolleret, og klik på 'Anvend.'

5.

Hvis tjenesten du ikke har brug for, ikke er angivet, skal du klikke på 'Sikkerhed' og derefter 'Tjenester' .' Navngiv tjenesten, vælg de portnumre, tjenesten kræver, og om trafikken er TCP eller UDP (hvis du er usikker, vælg begge.) Klik på 'Anvend'. Gå tilbage til trin 3.

Instruktioner for RM356, RH340, RH348, RT388, RT311 eller RT314

1.

Tryk på Windows-R for at åbne 'Run ... 'vindue og skriv' telnet 192.168.0.1 '. (Hvis du har ændret standardadressen, skal du bruge den i stedet.)

2.

Indtast routerns adgangskode for at komme til hovedmenuen. Skriv '15' og tryk på 'Enter' for at få adgang til mulighederne for port videresendelse.

3.

Indtast det portnummer, der skal åbnes, og IP-adressen for at videresende til, og tryk derefter på 'Enter.' Fortsæt med at trykke på 'Enter' indtil routeren gemmer ændringer, skriv derefter '99' og tryk 'Enter' for at logge af.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kender din IP-adresse eller din routerens IP-adresse, tryk på Windows-R, skriv 'cmd' for at åbne et kommandopromptvindue og skriv 'ipconfig.' Typisk er 'standard gateway' din router (normalt indstillet til 192.168.0.1) .
  • Videresendelsesporte kan tillade skadelig trafik. Åbn kun de porte, der er nødvendige for de programmer, du kører.
  • Når en applikation, der kører på en computer, forsøger at få adgang til eller modtage information fra internettet, tildeler den al sin trafik til en bestemt 'port'. Mange routerfabrikanter, herunder Netgear, blokkerer de fleste porte som standard som en sikkerhedsforanstaltning. For at åbne disse porte for trafik skal en tjeneste kendt som 'port forwarding' være aktiveret, hvilket fortæller routeren at videresende al trafik på en bestemt port til en bestemt computer til behandling.