Sådan bruger du Microsoft Network Monitor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på linjen nederst på skærmen, der indeholder knappen 'Start'. Klik ikke på den faktiske 'Start' -knap, men klik et vilkårligt sted på samme linje, hvor der ikke findes et ikon i øjeblikket.

2.

Klik på 'Start Opgavebehandling.'

p>

3.

Klik på fanen 'Netværk' for at åbne Microsoft-netværksskærmen.

4.

Se på din aktuelle hastighed netværk ved at se graferne i øverste del af vinduet. Disse linjediagrammer viser dig de hurtige hastigheder for alle dine aktive forbindelser. Du kan se detaljer om din aktuelle forbindelse og dine tidligere forbindelser.

5.

Se på boksene i nederste del af vinduet for at se, hvilken intern netværksenhed på din computer er forbundet til hvilket netværk. Du kan se hver enheds netværksudnyttelsesprocent og dens aktuelle tilstand - enten 'tilsluttet' eller 'frakoblet'.

Alle versioner af Windows-operativsystemet omfatter et native netværksovervågningsværktøj. Dette værktøj giver dig regelmæssigt opdaterede oplysninger om hastigheden og integriteten af ​​din netværksforbindelse. Det er indbygget i et andet program i Windows-operativsystemet kaldet Task Manager. Ved at åbne Task Manager kan du få adgang til netværksskærmen.