Sådan farvekodes kabler fra routeren til computeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg metode til farvekodning. Valgmulighederne omfatter forskellige farvede Ethernet-ledninger til hver forbindelse. Denne metode kan være dyr, afhængigt af længden af ​​ledningen, der er nødvendig for hver computer. Markér hver ledning med farvet tape. De fleste håndværks- og erhvervsorienterede sælger farvet tape i pakker. Bind et bånd til hver ledning eller vrid på et farvet gummibånd for at identificere hvert kabel.

2.

Køb eller saml forsyningerne. Vælg materialer med lyse karakteristiske farver som rød, gul, grøn og sort for at skelne farverne hurtigt og effektivt under fejlfinding.

3.

Rul, binde eller tilslut materialet eller udstyret til ledningen. Hvis du vælger at købe Ethernet-ledninger, skal du tage stikket ud af modemet og computeren. Sluk for computeren. Tag derefter kablerne ud og sæt de nye til igen. Tilslut modemet. Vent til forbindelsen for at etablere signalet. Derefter skal du tilslutte routeren og tænde computeren. Fortsæt som normalt.

Farve som koder kablerne, kaldet Ethernet-ledninger, der forbinder routeren med hver computer hjælper med at fejle netværket, hvilket eliminerer den ene person bugsering, mens den anden person ser på den bevægelige ledning ved stikkontakten. En router kan kun have fire Ethernet-forbindelser ud over Ethernet-ledningen, som fører signalet fra modemet til routeren. Der findes ingen officielle farvekoder for Ethernet-ledninger. Efter at have besluttet om metoden til kodning, lav et diagram og hæng det tæt på routeren.