Sådan forbinder du Ubuntu u0026 2Wire Modem til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer DSL-telefonfilteret ved at tilslutte det medfølgende telefonkabel til modemet og derefter til filteret. Sæt filteret i væggen, og tilslut derefter din telefonlinje til den anden port på filteret. Tilslut det medfølgende gule Ethernet-kabel til den første Ethernet-port på modemet og derefter til Ethernet-porten på din computer.

2.

Start din webbrowser og naviger til 2Wire Gateway Opsætningsadresse. Indtast koden fra din internetudbyder og klik på 'Næste'. Konfigurer dine tidsindstillinger og klik på 'Næste'.

3.

Indtast eventuelle autentificeringsoplysninger, som din internetudbyder har angivet, og klik på 'Næste'. Vent i op til fem minutter, indtil internetlyset blinker på 2Wire-modemet.

4.

Åbn et andet browservindue eller faneblad og navigere til et websted som Google eller Yahoo! at teste din internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • 2Wire-modemet kan kræve, at du registrerer det med 2Wire lige efter din internetforbindelse er aktiveret. < / li> AT u0026 T og Qwest bruger begge 2Wire-modemer til deres DSL-internettjeneste og yder kun støtte til operativsystemerne Microsoft Windows og Apple OS X, ligesom de fleste internetudbydere. Da Linux er vokset i popularitet, og bruges af næsten 5 procent af dem, der har adgang til internettet, er mange af dets nye brugere ikke de teknologisk kyndige programmører, der oprindeligt brugte det frie operativsystem. Hvis du er en af ​​disse nye brugere, kan det være skræmmende at oprette et modem selv, men det er faktisk en relativt ligefrem opgave.