Sådan linker du computere sammen via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet Internet browser på Computer A og Computer B for at oprette forbindelse til internettet. Indtast dine loginoplysninger, hvis det er nødvendigt.

2.

Find computerens IP-adresse ved at gå til et websted, der øjeblikkeligt giver det (se Resource section).

3.

Gå til Computer B og klik på 'Start' knappen og skriv 'cmd' i feltet Kør for at hente kommandoprompten. Skriv 'PING (Computer A' s IP-adresse ) 'ved kommandoprompten og tryk' Enter 'for at teste for TCP / IP. Check for en 'Svar fra' besked. Hvis du får en fejlmeddelelse, kan din TC / IP-adresse muligvis ikke fungere korrekt (se Resource section).

4.

Skriv 'nbtstat -n' på kommandoprompten af computer B for at se en NetBIOS-tabel. Hvis du får en fejlmeddelelse, kan din TC / IP-adresse muligvis ikke fungere korrekt (se Ressource-sektionen).

5.

Gå til Computer A og klik på 'Denne computer' på skrivebordet og klik på det drev eller den mappe, du vil dele. 'Højreklik på drevet eller mappen og klik på' Del 'i menuen. Klik på rullemenuen for at vælge' Personer, der skal deles med 'og Vælg 'Alle'.

Skriv 'Net Brug X: \\ (Computer A s IP-adresse \ delt drev)' ved kommandoprompten og tryk 'Enter' fra Computer B for at oprette forbindelse til det delte drev eller mappen på Computer A over internettet.

7.

Gå til Computer A og klik på 'Denne computer' på 'Desktop.' Højreklik på det drev eller den mappe, du deler, og klik på 'Del' i menuen. Klik på rullemenuen for at vælge 'Personer, der skal dele med' og vælg '(IP-adresse til computer B).'

Du kan forbinde to computere på tværs af internettet, ligesom du ville have et LAN (lokalnetværk). Din computer skal bruge TCP / IP, som henviser til de kommunikationsprotokoller, som internettet bruger, når data overføres. Du skal også bruge NetBIOS, som løber over TCP / IP og giver computeren mulighed for at kommunikere. Når protokollerne fungerer korrekt, og fildeling er aktiveret, skal de to computere bare bruge kommandoen Net Use til at forbinde hinandens IP-adresse over internettet.