Sådan opretter du en trådløs forbindelse på en Toshiba-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på din Toshibas skrivebord og navigere til knappen 'Opret forbindelse til' på din Microsoft Windows-menu.

2.

Vælg det trådløse SSID, som du gerne vil oprette forbindelse til, fra listen over valg i det nyåbnede vindue. En 'SSID' er et offentligt navn til et trådløst netværk, du kan muligvis se et netværk på listen, eller mange, afhængigt af hvor du er placeret.

3.

Skriv netværkets adgangskode i feltet. Du bliver muligvis bedt om at skrive den to gange. Nogle netværk vil ikke

4.

Vent til en sikker forbindelse oprettes. Når du er tilsluttet, vises en bekræftelsesmeddelelse.

5

Test din tilslutning ved at åbne din webbrowser og surfe til dit yndlingswebsted.

p>

Tips og advarsler

  • Overvej at gemme følsomme data til en ekstern enhed, inden du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-hotspot.
  • Nogle Toshiba bærbare computere har en fysisk tænd for den bærbare computer for at tænde eller slukke for den trådløse forbindelse. Det skal slås til, for at du får adgang til en trådløs forbindelse.
  • Oprettelse af en trådløs forbindelse på en bærbar Toshiba er simpelthen muliggør en indbygget funktion. Ved at gøre det kan du sende og modtage e-mails under rejsen samt se streaming video. Med en trådløs forbindelse kan du være mobil og minimere antallet af kabler, der kræves for at bruge din bærbare computer. Mange steder tilbyder gratis trådløs adgang, hvilket gør din Toshiba-bærbar computer meget mere alsidig.