Sådan opretter du et fjernskrivebord på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Programmer' i listen over muligheder. Klik på 'Tilføj / fjern Windows-komponenter' for at åbne en liste over Windows-specifikke valgmuligheder.

2.

Klik på 'Internet Information Services' og klik derefter på den tilstødende 'Detaljer' -knap. Dette åbner en liste over ekstra muligheder. Marker afkrydsningsfeltet 'Webbforbindelse til fjernt skrivebord' og klik på 'Næste'. Dette installerer Remote Desktop-softwaren til internettet.

3.

Klik på Windows 'Start' orb igen. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Internet Information Services Manager.' Højreklik på mappen 'tsweb' på afsnittet 'Standardwebsted'. Vælg 'Egenskaber'.

4.

Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på 'Rediger' i afsnittet 'Anonym adgang'. Marker afkrydsningsfeltet 'Anonym adgang' og klik på 'OK' for at gemme indstillingerne for fjernskrivebord.

Remote Desktop åbner et terminalvindue på din lokale computer, men du kan også konfigurere softwaren til at se et fjernt skrivebord på skrivebordet via en internetforbindelse. Du kan bruge din webbrowser til at oprette forbindelse, men du skal først installere og aktivere webforbindelser, før du bruger denne fjernbordsoption. Dette er praktisk, når du bruger flere forskellige operativsystemer til at oprette forbindelse til Windows-computere.