Sådan opsættes Bluetooth på en T61

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer den Bluetooth-enhed, du vil konfigurere på din T61, til 'opdagelses' -tilstand. Denne proces er forskellig afhængigt af enheden, men skal beskrives detaljeret i enhedens brugervejledning.

2.

Åbn 'Kontrolpanel' i menuen 'Start' , og klik på linket 'Tilføj en enhed' i afsnittet 'Hardware'. Windows søger efter Bluetooth og andre netværksenheder, som den kan oprette forbindelse til.

3.

Vælg din Bluetooth-enhed fra listen og klik på 'Næste'.

4.

Indtast adgangskoden, der vises på din computer, til Bluetooth-enheden. Du kan også blive bedt om at indtaste enheden ' s adgangskode til din computer. Smart telefoner og andre lignende enheder bruger generelt den første mulighed; headsets, højttalere og andre mindre komplicerede enheder bruger generelt det andet. Når du har indtastet adgangskoden i den pågældende enhed, etablerer Windows en forbindelse til enheden.

Nogle modeller af Lenovo T61 bærbare leveres med en indbygget Bluetooth-adapter, som du kan bruge til at foretage en trådløs forbindelse fra den bærbare computer til mobiltelefoner, tastaturer, mus, højttalere og andre Bluetooth-enheder. Tilslutning af en Bluetooth-enhed kaldes 'parring', og den styres via Windows 'Tilføj en enhed' kontrolpanel. Her kan du få dine Bluetooth-enheder oprettet på din T61.