Sådan opsættes en Windows NTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-serverens 'Start' -knap og skriv 'regedit' i søgefeltet. Tryk på 'Enter' for at åbne Windows-registreringseditoren.

2.

Naviger til 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Config \' i registreringsdatabasen. Bemærk, at centerdetaljruden har flere registreringsværdier.

3.

Højreklik på registreringsværdien ved navn 'AnnounceFlags' og vælg 'Modify.' I det åbne vindue skal du indtaste 'A' for værdien og klikke på 'OK'.

4.

Luk registreringseditoren. Klik igen på Windows-serverens 'Start' -knap. Denne gang skal du skrive 'cmd' i tekstboksen og trykke på 'Enter'. Dette åbner kommandoprompten.

Skriv 'net stop w32time u0026 amp; net start w32time' uden citatmærkerne i kommandoprompten og tryk 'Enter'. Dette genstarter tidstjenesten og gør det muligt for dine nye registreringsdatabaser at træde i kraft.

Netværkstidsprotokollen (NTP) spørger servere på dit netværk for systemets tidindstillinger. Dette er nyttigt for netværksadministratorer, der skal holde tiden på alle netværksmaskiner på samme værdi. Før din Windows-server kan fungere som en NTP-server, skal du angive registreringsflaggets registreringsflag. Det betyder, at computere, som synkroniseres med din tidsserver, kan finde og synkronisere med den korrekte server.