Sådan sammenlignes Wired Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg websteder som bestbuy.com, newegg.com og amazon.com og lav en liste over kablede routere inden for dit prisklasse.

2.

Find producentens beskrivelse af de routere, som du er interesseret i. Dette er normalt på routeren emballage eller på producentens hjemmeside. Brug dit operativsystem til at finde specifikationerne for andet netværksudstyr du kan have f.eks. dit netværkskort og modem. Eliminer eventuelle routere, der har kompatibilitetsproblemer med dit udstyr.

3.

Saml dataoverførselshastigheden for hver router fra fabrikantspecifikationer og annoncer Kablet routere har standard dataoverførselsmaksimum på 10 Mbps, 100 Mbps og 1.000 Mbps (1 Gigabit). Søg efter en router med 100 eller 1 Gigabit-overføringsfunktion, hvis du skal overføre mange data, f.eks. Hvis du er en gamer eller overfør eller download videofiler. Disse hurtige hastigheder er ikke nødvendige, hvis du primært vil bruge router til grundlæggende internet og gennemsnitlige filoverførsler som Word-dokumenter, da din tjenesteudbyder alligevel ikke har sådanne høje dataoverførselshastigheder.

4.

Læs producentens specifikationer for at se, om den kablede router er en regelmæssig router eller en kombination router / modem. Køb en kombinationsrouter, hvis det er muligt. Disse routere eliminerer behovet for et separat modem, som kan reducere et flaskehalsområde og fejl på dit netværk.

5.

Tæl antallet af porte. Fordi kablede routere er afhængige af kabler for at arbejde sammen med dine computere, skal den kabelforbundne router have et tilstrækkeligt antal porte til at understøtte alle computere på dit netværk. Du kan vælge en hvilken som helst router, hvis du også køber en switch - denne enhed giver yderligere porte. Du vil dog ikke købe udstyr ud over routeren, medmindre det er absolut nødvendigt.

6.

Sørg for, at routeren er stabil og passer til dit rum. Design, der gør det muligt for routeren at sidde fladt, er den mest stabile. Nogle routere har monteringsbeslag eller holdere, der lader routeren sidde enten vertikalt eller vandret, hvilket vil være ideelt, hvis du vil have flere mellemrumsalternativer.

Læs kundeanmeldelser af de kablede routere stadig på din liste. Køb den router, der har den laveste pris med de bedste anmeldelser.

Hvis du vil oprette et hjemmenetværk, har du to måder at gøre det på. Du kan enten forbinde dine computere med en trådløs router, eller du kan forbinde dine computere ved hjælp af en kablet router. Trådløse routere vil ikke tæle den måde, hvorpå en kablet router vil. Tilsvarende kablet routere giver bedre hastigheder og sikkerhed, som det fremgår af Consumer Reports hjemmeside. Hver producent tilbyder noget lidt anderledes med deres kablede routere, så en sammenligning er nødvendig hvis du vil finde en kablet router, der fungerer bedst for din netværksopsætning.