Sådan synkroniseres med en NTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'cmd' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne kommandoprompten. Hvis du har en Windows XP-computer, skal du vælge 'Kør' fra menuen 'Start' og derefter indtaste 'cmd.' Klik på 'OK' for at åbne kommandoprompten.

2.

Indtast følgende kommando i prompt:w32tm / resync / computer: compErstat 'comp' med navnet på din NTP-server. Navnet på din NTP-domænecontroller leveres af din netværksadministrator.

3.

Tryk på 'Enter' på tastaturet. Systemtiden synkroniseres med NTP-serveren på dit netværk, og computerens ur afspejler den nye tid.

Din Windows-computer giver dig en tidstjeneste, der bruges til at synkronisere dine systemindstillinger med en central domænecontroller. Domænecontrolleren er en computer, der bruges til at kontrollere netværksindstillinger. Du synkroniserer din Windows-klientcomputer med denne centrale server. Når du har synkroniseret tiden, fortsætter systemet med at pollere domænecontrolleren for den nye tid. Dette holder klientcomputere indstillet på samme netværkstid.