Sådan tilslutter du en HP-bærbar computer med Windows XP til en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til HPs Ethernet-port. Slut den ledige ende til Linksys trådløse router. Åbn en webbrowser og naviger til 'http://192.168.1.1' og opret dit hjemmenetværk. Se Linksys dokumentation for nøjagtige instruktioner til din model om oprettelse af et netværk. Du skal kende dit Netværksnavn (SSID) og sikkerhedsnøglen. Hvis din Linksys-router allerede er konfigureret Fortsæt til trin 3.

2.

Afbryd Ethernet-kablet, efter at routeren er konfigureret korrekt.

3.

Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på HP-computeren. Nogle modeller kan have en fysisk Wi-Fi-kontakt på computerens yderside, flyt denne kontakt til 'On'.

4.

Højreklik på ikonet for det trådløse netværk i systembakken (nederste højre hjørne af skærmen). Vælg 'Se ledige trådløse netværk.' De trådløse netværk inden for rækkevidde vises.

5.

Vælg netværket på listen, som du har oprettet i trin 1. Klik på 'Connect'.

6.

Indtast din sikkerhedsnøgle. Indtast sikkerhedsnøglen igen for bekræftelse. Klik på 'Connect' igen for at oprette forbindelse til Linksys-router og få adgang til internettet.

Linksys er et mærke af trådløse netværkskomponenter (routere og adaptere), der leveres af Cisco Systems. Konfigurer dine indstillinger for trådløse netværk korrekt for at forbinde din Hewlett Packard (HP) laptop til Linksys. Når du er konfigureret, kan du hurtigt få adgang til internettet ved at bruge dit Linksys-netværksnavn og sikkerhedsnøgle.