Hvad er min Proxy Host?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Udtrykket 'proxy' refererer til mange forskellige typer enheder i netværksteknologi. På netværket vil det netværk, du har adgang til fra din computer, sandsynligvis bruge proxyer. Du har højst sandsynlighed for at have kontakt til en webproxy. Denne proxy kanaliserer trafikken fra din pc ud over internettet.

Opdag din vært

Netværksadministratoren for dit firma vil kunne vise dig, hvor du vil se din proxyhosts adresse i opsætningen af ​​din computer. Det bliver en del af Netværksindstillinger i browserens 'Indstillinger' -konfiguration. Der kan være en liste over flere forskellige proxies vist. Hver enkelt vil dække en anden type anmodning fra din computer.

Funktioner

Når du skriver en adresse i din browser, kontakter browseren ikke denne hjemmeside. I stedet kontakter den din proxy-vært og sender den adresse, du vil besøge på proxyserveren. Proxyen vil derefter besøge hjemmesiden på dine vegne og levere indholdet til dig på hjemmesiden. En 'proxy-vært' er bedre kendt som en 'proxyserver'. En 'server' giver en tjeneste, og en 'proxy' er et program, der udfører en opgave på vegne af et andet program eller en computer. En 'proxyserver' står for en anden server. En 'proxy server host' er den computer, der kører proxyserveren.