Hvordan overfører jeg to Netopia 3347W-routere på samme DSL-nummer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til en Ethernet-port på en af ​​routerne, og sæt den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

2.

Åbn et webbrowser vindue og skriv '192.168.1.254' i adresselinjen. Indtast brugernavn og adgangskode til en konto med administratorrettigheder på routeren. Kontakt den person, der opretter routeren for loginoplysninger, hvis du ikke har det.

3.

Klik på 'Konfigurer' i menulinjen øverst i vinduet, Klik derefter på linket 'LAN'.

4.

Skriv ned IP-adressen og IP-netmasken, der er angivet i 'LAN IP Interface'

Klik på 'Avanceret' -linket i panelet 'Andre LAN-indstillinger' i venstre side af vinduet.

6.

Klik på 'Ethernet Bridge 'link under' Services '.

Kontroller' Aktiver Bridging on Port 'under' Ethernet 100BT (LAN). '

8. < / p>

Marker feltet Aktiver systembro og klik på knappen 'Send'.

9.

Klik på 'Alert' -symbolet øverst til højre hjørne af skærmen og klik på knappen 'Gem og genstart'.

10.

Afbryd Ethernet-kablet, der forbinder din computer med routeren og tilslut den til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på den anden router. Den router, du lige har konfigureret, fungerer nu som en bro til den anden router.

Som standard er netværks routere konfigureret til at være vært for et enkelt netværk. En 'bro' er, når to eller flere routere er konfigureret til at fungere som om de var en router, hvilket giver et enkelt netværk til computere til at forbinde til i stedet for to eller flere. Dette giver dig mulighed for at forbinde flere computere til det samme netværk, end en enkelt router ville støtte, og over et større område. Ikke alle routere understøtter 'bridge mode', men Netopia 3347W gør.