Laptopkrav til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internettet tiltrækker millioner af brugere hver dag. For en person, der er ny på bærbare computere, kan programmerne og kravene virke skræmmende. Heldigvis har næsten alle de computere, der fremstilles i dag, det meste af det, de har brug for for at få adgang til internettet. Men hvis du bruger en meget ældre bærbar computer, kan det måske ikke virke som klart. Du skal kontrollere og se, om din bærbare computer har den rette software og systemkravene til at håndtere internettet.

System Krav

For det første skal du sikre dig, at din computer har den rigtige hardware til at komme online. På et minimum har du brug for et opkaldsmodem for at få adgang til internettet og nok plads på harddisken til at installere modemets software. Jo ældre computeren er, desto mindre sandsynlig er det at håndtere i dag er internettet godt. Selv om det kan løbe langsomt, skal en tiårig computer kun klare det fint. En 20-årig computer vandt dog 't har nok RAM eller harddiskplads og har sandsynligvis ikke mulighed for at få adgang til internettet. Der er ikke fastsat et sæt benchmark for hardware, der angiver, at det er i stand til at gå online, så prøv at bruge en nyere computer, hvis det er muligt.

Drift System

Du skal også have et operativsystem, så du kan komme online. Systemer, der er lige så gamle som Windows 95, har internetfunktioner, men jo nyere er OS bedre. Du vil finde Windows XP eller nyere mere optimalt til surfing internettet. Udførelsen af ​​det operativsystem du bruger afhænger af dine systemressourcer, så vælg et operativsystem designet til at fungere inden for kapaciteten i dit system. Microsoft stiller systemkravene til forskellige operativsystemer på sin hjemmeside.

ISP

For din bærbare computer for at komme online skal du have en internetudbyder eller internetudbyder. De fleste internetudbydere opkræver gebyr for webadgang og priserne varierer på tværs af bordet.Du har mange tilslutningsmuligheder, som DSL, kabel Internet, opkald og WiFi. Afhængigt af hvilken forbindelse du vælger, skal du muligvis have ekstra hardware til at komme online. For eksempel kræver kabel-internet, at du har et kabelmodem , mens WiFi kræver, at du har et trådløst kort eller et USB-modem med din bærbare computer. Individuelle producenter leverer systemkravene for hvert enkelt hardware, de opretter, så sørg for at vælge en indstilling, som systemet kan håndtere.

Anti-Virus og Anti-Spyware Software

På dagens internet lurker trusler rundt om hvert hjørne. Hackere, vira og malware står klar til at angribe en ubeskyttet bærbar computer. Derfor er simpelthen at have systemressourcerne og en internetudbyder ikke længere nok. Mange virksomheder og organisationer annoncerer anti-virus og anti-malware programmer, nogle gratis og nogle ikke. Et berømt betalt program, Symantecs Norton anti-virus software leveres med indbyggede anti-malware-funktioner. AVG anti-virus, et gratis program, leverer anti-virus service. Det samme gælder for Malwarebytes 'Anti-Malware, a et program, der retter sig mod malware på din bærbare computer.