Sådan aktiveres SSL på en domænecontroller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows domænecontroller 'Start' -knap. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Internet Information Services (IIS) Manager.' Dette åbner din webhost software.

2.

Dobbeltklik på 'Servercertifikater' i centerdisplaypanelet. Dette åbner en liste over sikkerhedsindstillinger. Klik på linket 'Complete Certificate Request' til højre. Dette åbner et nyt vindue.

3.

Klik på knappen 'Gennemse' og peg på placeringen af ​​dit SSL-certifikat. I feltet 'Friendly Name' skal du indtaste dit domænes navn. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne.

4.

Klik på 'Bindinger' på højre side af Klik på knappen 'Tilføj' i vinduet, der åbnes. Vælg 'HTTPS' fra rullemenuen 'Type', og indtast domænenavnet igen. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne. Klik på 'OK' igen i Hovedegenskabsvinduet til at binde din server s SSL-certifikat.

Secured Sockets Layer (SSL) giver ekstra sikkerhed for hjemmesiden kunder. En domænecontroller er en central server på Windows-netværket, der er vært for webtjenester. Du opretter SSL på din domænecontroller, der indeholder dine webstedsfiler. Hvis du tilføjer SSL til en domænecontroller, bliver dine brugere 'krypteret, mens de overføres på internettet. Dette beskytter de private data mod at blive hacket.