Sådan aktiveres delegation på Windows 2000 Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kør'. Indtast 'cmd' i kommandosætboksen Windows 2000 og klik på 'OK'. Dette åbner kommandoprompten.

2.

Skriv følgende kommando i MS DOS-prompt:setspn - En MSSQLSvc / host sqlaccount'Værten' er den delte server, hvor du vil delegere kontoadgang. Udskift 'sqlaccount' for at indstille den konto, der deler delegation med andre servere.

3.

Tryk på 'Enter' -tasten. Dette udfører kommandoen. Det kan tage flere sekunder at kontrollere legitimationsoplysningerne for brugeren.

Account delegation er en Windows netværksteknik, der gør det muligt for en bruger at oprette forbindelse til flere servere samtidig med de samme legitimationsoplysninger. Det betyder, at når en bruger opretter forbindelse til en Windows 2000-server ved hjælp af et brugernavn og adgangskode, bruges de samme legitimationsoplysninger, hvis computerens processer kalder en anden server. Det gør det mere bekvemt, når du har flere servere, der forbinder og interagerer til en central funktion som SQL Server-databaser.