Sådan deler du et Windows Media Player-bibliotek

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn medieafspiller 12 ved at klikke på ikonet på proceslinjen eller på skrivebordet i Windows 7.

2.

Klik på ' Stream 'drop-down fanen øverst i Media Player vinduet. Klik på linket 'Slå til mediestreaming ...'. Vent på, at vinduet med streaming af medier vises.

3.

Klik på bekræftelsesknappen 'Slå på mediestreaming' midt på skærmen. Vent til Medial Player 12 for at konfigurere deling og streaming på din computer. Vent til vinduet 'Media Streaming Options' vises.

4.

Kontroller, at 'Local Network' -alternativet vises i 'Vis enheder på:' drop- downlist og klik på 'OK' knappen. Når skærmen lukkes, er deling og streaming til andre computere på det lokale netværk aktiv. Andre brugere på netværket kan få adgang til dit bibliotek ved at browse de delte mapper på din pc.

Hvis du har flere computere i dit hjem, kan du med Windows Media Player dele din musik- og videosamling med andre brugere. Med udgivelsen af ​​Windows 7 og Windows Media Player 12 kan du ikke kun dele dit bibliotek med brugere i et lille lokalt netværk, du kan også streame dine filer via internettet eller dele biblioteksfiler på andre streamingaktiverede enheder i dit hjem .

Det er ikke svært at dele et Windows Media Player-bibliotek, og Windows 7 forenkler opgaven endnu mere i forhold til tidligere versioner af operativsystemet.