Sådan fjerner du en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for pc'en, der er fjernstartet, og tryk på den korrekte 'F' -tast (typisk 'F12' -tasten) for at komme ind i systemets opstartsmenu. Vælg 'Advanced Power Management 'i opstartsmenuen og tryk på' Enter. 'Aktiver' Power on PCI Devices 'og afslut bootmenuen ved at trykke på' OK '.

2.

Klik på 'Start' knappen og kør 'Command Prompt' programmet på pc'en, der er fjernstartet. I tekstfeltet skal du skrive 'ipconfig / all' og trykke på 'Enter.' Optag værdien i feltet 'Physical Address'. er adressen til hvilken pc'en, der sender boot-signalet, tilsluttes. Sluk for pc'en.

3.

Installer et MPU- eller Magic Packet-program, program på den computer, der sender boot-signal (se Ressourcer). MPU'er er programmer, der sender et datasignal via et netværk til en ekstern pc, der får pc'en til at starte.

4.

Tilslut signalforsendelsen PC til det samme netværk som den modtagende pc. Kør dit foretrukne MPU-program. Indtast foregående dialog i dialogboksen y optaget 'Fysisk adresse' på den eksterne pc. Klik på knapperne 'OK' eller 'Send'. Den eksterne pc skal nu starte op.

Tips og advarsler

  • Når du ændrer netværk, skal du huske at din computers fysiske adresse også kan ændres.
  • Fjernstart af en pc tjener flere formål. Det giver en bruger hurtig adgang til en computer uden at skulle vente på opstartsprocessen og giver brugeren mulighed for at indstille pc'en til fjernbrug. At sende et fjernstartssignal kræver to pc'er, en til at sende signalet og en til at modtage det. Processen med fjernstart opkald betegnes som at udføre en 'Wake on LAN.' Wake on LAN-signaler sendes ved hjælp af specielle programmer, der er frit tilgængelige på internettet.