Sådan gemmes en YouTube-video på et flashdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt USB-stikket på Flash-drevet i en USB-port på computeren. Gå til YouTube. Find en video, som du gerne vil downloade. Klik på videoen for at starte spillet. Klik på adresselinjen øverst i webbrowserens vindue. Kopier adressen til videoen ved at trykke på 'Cntrl + c' eller 'Command + c' afhængigt af om du bruger en pc eller en Mac.

2.

Gå til en video streaming-konvertering websted, for eksempel den gratis Media-Convert eller den gratis Vizy hjemmeside (se linket i Resources). Klik inde i tekstfeltet under Indtast link 'eller' URL her 'eller' Enter 'URL' fanen. Indsæt videoens adresse ved at trykke på 'Cntrl + v' eller 'Command + v' afhængigt af om du bruger en pc eller en Mac.

3.

Klik på ' Næste '-knappen, hvis man er til stede for at gå til en ny webside --- ellers vælg et kompatibelt format for at ændre videoen fra rullemenuen' Format 'eller' File output 'eller' Save as 'på websiden --- for eksempel 'WMV' til en pc eller 'MP4' til en Mac.

4.

Klik på knappen 'Næste', hvis man er til stede for at gå til en ny hjemmeside --- ellers klik på knappen 'Konverter' eller 'Start' eller 'Gå'.

5.

Klik på knappen 'Næste', hvis man er til stede Gå til en ny hjemmeside --- ellers klik på 'Gem' eller 'Gem til' eller 'Gem som' knappen.

6.

Vælg ikonet for Flash Kør fra listen over valg, der vises i den venstre kolonne i vinduet, der vises. Omdøb den video, der skal downloades i kolonnen 'Navn' i vinduet, eller lad det stå med det standardnavn, der allerede findes.

7.

Klik på 'Gem' 'knappen nederst i vinduet for at gemme videoen til Flash-drevet og lukke vinduet.

8.

Højreklik på ikonet for Flash-drevet, der er tændt skrivebordet og vælg 'Eject', hvis du bruger en pc. Træk ikonet til Flash-drevet til papirkurven, hvis du bruger en Mac. Fjern flashdrevet fra computerens USB-port.

Tips og advarsler

  • Lad ikke videostreamings konvertering websted gå, før videoen er blevet downloadet og gemt.
  • YouTube-videoer er i et specielt format, som ikke kan downloades ved hjælp af programmer på en computer. Gem en YouTube-video via en video streaming-konvertering websted, der konverterer videoen til et kompatibelt format til din computer og derefter downloade det til et lagringsdrev, for eksempel et flashdrev. Der er en række video streaming konvertering hjemmesider at bruge, de fleste af dem gratis med nogle tilgængelige for at prøve ud gratis. Alle arbejder på en lignende måde, hvis med mindre forskelle. Der kræves ingen ekspertise med videofilformater.