Sådan gendannes fabriksindstillinger i Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​din Linksys-router. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på siden af ​​din computer.

2.

Få adgang til routerens indstillinger ved at indtaste 192.168.0.1 i adresselinjen i din webbrowser. Indlæs indstillingssiden ved at skrive 'admin' til brugernavnet og adgangskodefeltet. Hvis standardnavnet ikke virker, skal du få adgang til routeradgangskoder (se Referencer) for en liste over routeradgangskoder til Linksys.

3.

Gå til siden Administration, og vælg derefter hyperlinkset 'Fabriksindstillinger'.

4.

Klik på radioknappen mærket 'Ja' ved siden af ​​'Gendan fabriksindstillinger', og klik derefter på 'Gem indstillinger.' Rutersiden genindlæser og gendanner alle indstillingerne tilbage til fabriksindstillingerne.

Hvis du ikke kan komme på internettet med din Linksys-router, der er tilsluttet dit netværk, er den sandsynlige årsag en korruption i firmwaren eller en indstilling i routeren, der forhindrer forbindelse. Den gennemsnitlige bruger ved ikke præcis, hvad hver indstilling ændres, da de fleste indstillinger er designet til avanceret netværk. Gendannelse af fabriksindstillingerne på din Linksys-router er som regel den hurtigste måde at fjerne enhver korruption eller nulstille enhver indstilling, der forhindrer din evne til at oprette forbindelse.