Sådan indstilles en Internet Time Server i et register

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'regedit' i søgefeltboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne registreringseditoren, der følger med Windows-operativsystemet.

2.

Naviger til 'HKey\_Local\_Machine \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Parameters \' i registreringsdatabasen.

3.

Højreklik på 'NtpServer' -tasten i centerdetaljerruden. Vælg 'Modify' for at åbne en konfiguration tekstboks.

4.

Indtast den server, som du vil synkronisere. Dette kan være din netværksserver eller en offentlig tidsserver på internettet.

5.

Klik på 'OK' for at gemme ændringerne og genstarte din computer. Bemærk, at dit system tid er nu det samme som netværksserverens systemtid.

Network Time Protocol (NTP) er angivet i Windows-registreringsdatabasen. Uanset om du manuelt indstiller det eller konfigurerer computeren ved hjælp af kommandoprompten i Windows, styrer den server du bruger systemtiden i computerens systembakke. Windows-operativsystemet har en registreringseditor, som giver dig mulighed for manuelt at indtaste disse indstillinger. server du vælger kan være en hvilken som helst primær Windows-server på dit netværk.